شیرینکده

طرز تهیه انواع شیرینی و دسر

شکلات نارگیلی با روکش شکلات

پودر قند                            ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل                         ۱۵۰ گرم

سفیده تخم مرغ درشت        ۱ عدد

عرق بیدمشک                     ۱ یا ۲ قاشق سوپ خوری

شکلات تخته ای                   ۱۵۰ گرم

روغن                                 ۲  قاشق سوپ خوری

ابتدا پودر قند و پودر نارگیل را با میکسر با هم مخلوط میکنیم بعد سفیده تخم مرغ را اضافه میکنیم و  هم

 میزنیم سپس عرق بیدمشک را میریزیم و با دست هم میزنیم اگر مواد منسجم نشد عرق بیدمشک

 بیشتری میریزیم و با دست هم میزنیم  و در آخر هم روغن را میریزیم بعد مواد را به اندازه گردوی کوچک

 در میاوریم و کنار میگذاریم بعد شکلات تخته ای را با حرارت غیر مستقیم آب کرده و مواد را

 درشکلات تخته ای میریزیم و از صافی رد

 میکنیم تا شکلات اضافه جدا شود سپس در کپسول میگذاریم و در یخچال میگذاریم

(تا زمانی که از شکلات استفاده میکنیم گاز نباید خاموش شود)

 

 

نوشته شده در دوشنبه سوم بهمن 1390ساعت 10:38 بعد از ظهر توسط شادی|


آخرين مطالب
» کیک گلدانی
» مربای ریواس
» تیرامیسو تک نفره
» کیک خرمایی
» تزئین شله زرد
» نان پنجیک
» نان خرمایی یک تیکه
» باونتی
» فارغ التحصیل شدممممممممممممم
» کیک تولد
Design By : Pars Skin